Kokki, Onnikoti Einar, Kangasala
Kokki / kokenut omavalmistuskeittiön ruokapalvelutyöntekijä, keikkatyö, Onnikoti Einar, Kangasala
Tule rakentamaan kodikkuutta ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Einariin Kangasalle!
Mihin tulet töihin?
Onnikoti Einar tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista vammautuneille ja neurologisesti sairastuneille henkilöille.
Toiminta-ajatuksessa korostuvat moniosaaminen, musikaalisuus ja toiminnallisuus. Luomme kodikkaan ja viihtyisän ympäristön, jossa asukkaat voivat tuntea olonsa kotoisaksi, turvalliseksi ja arvostetuksi, ja jossa asukkaiden itsemääräämisoikeus ja yksilöllisyys ovat keskiössä. Hyveinämme huumori, positiivisuus, yhteisöllisyys, arvostus ja vastuullisuus ohjaavat toimintaa, ja ne näkyvät päivittäisessä toiminnassa. Yhteisöllisyys ja osallisuus ovat keskeisiä, ja asukkaita rohkaistaan osallistumaan kodin toiminnan suunnitteluun ja tekemään omia valintojaan. Lisäksi maukas ja terveellinen ravinto sekä henkilökunnan sitoutuminen ja hyvinvointi tukevat asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja retkiä, jotka tukevat asukkaiden sosiaalista osallisuutta ja hyvinvointia.
Yhteisömme on paikka, jossa jokainen voi kasvaa ja kehittyä, nauttien elämän pienistä ja suurista hetkistä yhdessä muiden kanssa.
Mitä pääset tekemään?
Valmistamme ateriat keittiössämme alusta asti itse. Omavalmistuskeittiömme kokkina/keittiötyöntekijänä pääset tuottamaan asukkaillemme maukkaita ja ravitsevia ruokaelämyksiä, terveellisyyttä unohtamatta. Työsi tukena käytössäsi on Jamix -keittiöohjelma. Omassa keittiössämme valmistuvat lounaan ja päivällisen lisäksi kahvileivät, joten tehtäväsi sisältää myös leipomista. Lisäksi pääset vastaamaan aamiaisen, lounaan, välipalojen, päivällisen sekä iltapalan valmistamisesta, raaka-aineiden tilaamisesta, keittiön omavalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä keittiön puhtaanapidosta ja tiskihuollosta. Keittiö on valtakuntasi, jonka kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toiminnasta vastaat. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Viikonlopun ruoat valmistetaan etukäteen ja niiden tarjoilusta vastaa viikonloppuisin muu henkilökunta.
Kuka sinä olet?
Olet motivoitunut ja innokas laadukkaan kotiruoan tekijä, jolle on tärkeää luoda maukkaita ja ravitsevia ruokaelämyksiä, terveellisyyttä unohtamatta.
Sinulta löytyy hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai vastaava koulutus tai aikaisempaa, soveltuvaa kokemusta sekä hygieniapassi.
Olet ravitsemusalan ammattilainen, joka osaa huomioida työssään erityisruokavaliot, sesongin vaihtelut sekä hävikin minimoimisen. Olet mielelläsi kanssakäymisessä kotimme asukkaiden kanssa, kuunnellen ja huomioiden heidän toiveitaan ja mieltymyksiään. Joukossamme viihtyy mainiosti hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot omaava, asioihin positiivisesti suhtautuva tyyppi, jolta löytyy reipas ote työhön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta valmistuskeittiön työtehtävistä.
Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta (influenssarokote).
Miksi tulisit meille töihin?
Onnikoti Einarissa pääset osaksi positiivista, spontaania työyhteisöä, missä jokaisen työpanosta arvostetaan. Työyhteisön ja asukastyön voimavarana meillä on vahvasti huumori. Työtä tehdään vastuullisesti, muttei vakavasti!
Meillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Työssäsi saat esihenkilön ja koko työyhteisön tuen, keittiötyö meillä ei ole yksinäistä.
Olet tervetullut Einariin!
Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 30.04.2025 mennessä.
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Meillä työhaastattelussa saattaa olla mukana myös asukkaita.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain mukaisesti tehtävään valittavien ikääntyvien tai vammaisten henkilöiden kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Virpi Silvan